4 medalje na PH za uzrast kadeta i mlađih seniora!

Danas se u Ludbregu održalo PH za uzrast kadeta i kadetkinja i uzrast mlađih seniora i seniorki. U odličnoj organizaciji domaćina sa 105 natjecatelja iz Hrvatskih klubova naš klub osvojio je 4 odličja. U uzrastu kadeta Robert Bošnjak 2 mjesto, Kristijan Bošnjak 3 mjesto. U uzrastu kadetkinja Petra Horvat osvojila je 2 mjesto a u uzrastu mlađih seniora Andrija Đurđević osvojio je 2 mjesto. Čestitamo svima na odličnim borbama i osvojenim rezultatima!

Kristijan Bošnjak na igrama mladih!!!

Naš član kluba Kristijan Bošnjak danas je otputovao na igre mladih koje se održavaju u Baku-u (AZE). Podsjetimo da je Kiki prije mjesec dana nastupio na EP-u gdje je zauzeo 12 mjesto. Nakon igara mladih još ga očekuje SP za uzrast kadeta GR načinom. Reprezentacije vode treneri Goran Plavec i Senad Mujagić. Želimo svima puno uspjeha i dobrih borbi!!

Mladi tigrovi odlični u Slovačkoj!

Naši tigrovi nastupili su ovaj vikend na turniru u Dunajskoj Sredi (Slovačka) skupa sa još 224 hrvača iz drugih zemalja i ostvarili izvrsne rezultate. U uzrastu seniora Kristian Lukač 3 mjesto U uzrastu starijih dječaka Antonio Lukač 3 mjesto U uzrastu kadeta Robert Bošnjak 2 mjesto U uzrastu mlađih dječaka Marin Zovko 2 mjesto Nažalost Josip Vukelić, Teo Dizdar i Sandro Mihalić nisu uspjeli doći do medalja, ali isto tako se nisu predali nego ostavili srce na strunjači. Bravo svima!!!