• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Kadeti II u ekipnom poretku na međ.ligi za kadete!

Danas u Sesvetskom kraljevcu održan je II krug međ.lige za kadete. Naši mladi tigrovi i ovaj puta nisu ostali nezapaženi te sa svojim odličnim borbama i plasmanima u ekipnom poretku zauzimaju visoko II mjesto.

Zagrebaši neporaženi na I krugu seniorske lige!

Danas 12.11.2017.godine u Sisku je održan I krug Hrvatske hrvačke lige.Hrvački klub Zagreb ubilježio je dvije pobjede i jedan remi. Čestitamo mladim tigrovima na odličnim borbama (Josip Hader,Mirza Hedžić,Karlo Brčina,Matej Orešković,Josip Vodopija,Andrija Đurđević,Marko Gretić,Stjepan Vidović).

Rezultati susreta:
HK Zagreb-Hrvatski dragovoljac:6:2
HK Zagreb-Lika:4:4
HK Zagreb-Istarski borac:8:0

Nermin Berberović brončani na Balkanskom prvenstvu!

Danas 03.11.u Morskoj Soboti (SLO) članovi našega kluba nastupili su u sastavu dječačke reprezentacije na Balkanskom prvenstvu. Veseli činjenica da su se Robert Bošnjak,Kristijan Bošnjak i Nermin Berberović odlično borili. Nedostajalo je malo sportske sreće da sva trojica osvoje medalju. Nermin Berberović je uspio doći do brončanog odličja u kategoriji do 85kg sa 2 pobjede i 1 porazom. Pobijedio je predstavnike Grčke i Slovenije a izgubio od predstavnika Srbije. I tako naš Nermin Berberović dolazi do prve međunarodne medalje sa velikog natjecanja pod pokroviteljstvom UWW federacije. Velike čestitke svima a posebno našem bosanskom tigru na osvojenom rezultatu!!!

ZAGREBAŠI ODLIČNI U šAMORINU (SVK) I VELIKI POVRATAK MARKA GRETIĆA!!!

Naši mladi tigrovi jučer su nastupili na međunadodnom turniru u Šamorinu (Slovačka). U odličnim borbama i organizaciji domaćina možemo biti zadovoljni rezultatima i prikazanim hrvanjem naših članova. Nakon dugo izbivanja sa hrvačkih natjecanja naš Marko Gretić u seniorskoj konkurenciji zauzeo je II mjesto sa odličnim hrvanjem. Bravo!

Rezultati po kategorijama:
38kg Robert Bosnjak 1 mjesto
66kg Kristijan Bošnjak 1 mjesto
73kg Marko Miketek 3 mjesto
76kg Karlo Brcina bez plasmana sa 1 porazom
85kg Nermin Berberovic 1 mjesto
98kg Marko Gretić 2 mjesto

Čestitke svima!!!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI