• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Kristian Lukač 10 u Svijetu!

Nakon održanog SP-a za uzrast kadeta u Zagrebu, možemo biti ponosni na naš klub i mladog hrvača koji u budućnosti puno obećaje.

Zagrebaši odlični u Puli!

Dana 2.6.2018. Hrvački klub Zagreb nastupio je na međunarodnom turniru Arena cup u Puli.
Postigli smo sljedeće rezultate :
1. mjesto :

Mia Kovač
Robert Bošnjak
Josip Hader
Kristian Bošnjak

2. mjesto :

Nermin Berberović

5. mjesto Mirza Hedžić
Čestitamo svima na odličnim borbama !

Mladi Zagrebaši ekipno III u lizi za dječake!

Prošloga vikenda 12.05.održano je finale školske lige za dječake Zagrebačke županije. I ovoga puta nismo izostali sa završnice 4 najbolja kluba u regiji kao i proteklih 10 godina. Naš klub u polufinalnom susretu izgubio je od ekipe HK Sesvetski Kraljevec rezultatom 6:5. U borbi za brončano odličje pobjedili smo ekipu HK Sesvete rezultatom 6:5 i osvojili III mjesto u ukupnom poretku. Čestitamo svim sudionicima lige na ovom izvrsnom rezultatu!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI