• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Tri medalje na prv.Zagreba za juniore!

Danas je održano prvenstvo Zagreba za uzrast juniora u ŠSD Peščenica. Za naš klub su nastupili i osvojili odličja: 55kg Robert Bošnjak 1 mjesto 72kg Kristijan Bošnjak 2 mjesto 87kg Kristian Lukač 2 mjesto Čestitamo!

Zagreb pobjednik I HHL lige!

Jučer u ŠSD Peščenica održana je I Hrvatska hrvačka liga. Mlada ekipa našega kluba drugu godinu zaredom je uspjela ostvariti nevjerovatno 1 mjesto. U prvom kolu remizirali smo sa HK Lika, pobijedili HK Poreč, HK Slatina i HK Istarski borac. HK LIka imala je isti broj bodova kao mi pa smo morali odraditi majstoricu za pobijednika gdje je naš klub ovoga puta bio bolji pobjedivši 6:4. Sljedeće godine svakako ulazimo u Premier ligu i imamo dosta toga za pokazati. A mladim tigrovima čestitamo na ovom rezultatu isto kao upravi kluba i svim prijateljima našega kluba koji su pridonjeli ovom rezultatu!

Deset medalja u Petrinji!

Danas je u Petrinji održan međunarodni turnir "Mirko Kosmat". Hrvači i hrvačice našega kluba ostvarili su odlične rezultate te im ovim putem čestitamo! OSVAJAČI MEDALJA: Mia Kovač 2 mjesto Jan Bajrić 3 mjesto Petra Horvat 1 mjesto Mihael Lukač 1 mjesto Antonio Lukač 2 mjesto Marin Zovko 3 mjesto Ivan Hader 1 mjesto Sandro Mihalic 3 mjesto Kristijan Bošnjak 1 mjesto

6 kvalificiranih za Božićni turnir!

Danas, 16.11.2019. godine ŠŠD "Pešćenica" bila je domaćin kvalifikacija za Božićni turnir koji će se održati 14.12.2019. Cilj je bio ostvariti plasman među prvih 5 u uzrastu dječaka, te među 3 u uzrastu kadeta kako bi se ostvario plasman na turnir.

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI