• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Petra Horvat srebrna na UWW međunarodnom turniru u Poreču!!!

Ovoga vikenda održan je međunarodni UWW turnir "Trofej Jadrana" u Poreču. Preko 150 natjecatelja iz 15 različitih država govori samo o jačini ovoga natjecanja. Imali smo čast nastupiti sa četiri natjecatelja. U muškoj konkurenciji nastupili su: Robert Bošnjak 2 poraza (Moldavija i Uzbekistan) Kristijan Bošnjak 1 poraz (Izrael) Kristian Lukač 1 poraz (Moldavija) Petra Horvat u ženskoj konkurenciji osvojila je srebrnu medalju izgubivši finalnu borbu od predstavnice Njemačke. Čestitamo svima na sudjelovanju a posebno Petri na osvojenom odličju!!! Tigrovi ostaju na pripremama u Poreču još 7 dana dok se tigrica Petra vraća u Zagreb školskim obavezama.

Kristijan Bošnjak prvak Hrvatske u uzrastu juniora!

Danas je u ŠSD Peščenica održano prvenstvo Hrvatske za uzrast juniora. Na klub nastupio je sa pet natjecatelja i izborio tri finala. 60kg Robert Bošnjak 4 mjesto 67kg Kristijan Bošnjak 1 mjesto 72kg Josip Hader 2 mjesto 87kg Nermin Berberović 5 mjesto 87kg Kristian Lukač 2 mjesto Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima.

Rezultati I kruga međunarodne lige za kadete!

Danas se nakon dugo vremena zbog nepovoljne epidemiološke situacije konačno održao I krug međunarodne lige za kadete. Naš klub predstavljalo je 7 natjecatelja koji su ostvarili slijedeće rezultate: 45kg Libertto Bajrić 2 mjesto 60kg Antonio Lukač 3 mjesto 60kg Sandro Mihalić 5 mjesto 65kg Mihael Lukač 1 mjesto 65kg Ivan Hader bez plasmana 80kg Teo Dizdar bez plasmana 92kg Petar Trager bez plasmana Treba napomenuti kako je većina naših natjecatelja ulazno godište u kadete pa nema zamjerki za poraze. Posebno pohvale Mihaelu Lukaču na ostvarenom rezultatu. Čekamo PH za kadete i nadamo se najboljim mogućim ishodima jer prva mjesta otvaraju vrata ka reprezentaciji.

PETRA HORVAT DVOSTRUKA PRVAKINJA HRVATSKE!!!

Danas je u Varaždinu održano prvenstvo Hrvatske za žene u kategorijama kadetkinja, juniorki, mlađih seniorki (U23) i seniorki. Nastupilo je ukupno 66 natjecateljica iz 11 klubova diljem Hrvatske. HK Zagreb predstavljala je jedna, ali zlata vrijedna natjecateljica, Petra Horvat. U uzrastu juniorki izgubila je tijesnu borbu, te tako osvojila srebrnu medalju, dok u uzrastu mlađih seniorki nije imala konkurenciju i tako osvojila zlatno odličje. Najvažnija borba održala se u uzrastu seniorki, koju je Petra bez problema odradila pobjedom tušem, te tako donijela prvo seniorsko zlato u ženskoj konkurenciji u povijesti kluba!! Čestitke Petri na fenomenalnom uspjehu, koji će joj biti dodatni poticaj za treninge i još veće rezultate!!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI