• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Zagreb u eliti Premier lige!!!

Danas se u ŠSD Peščenica održao I krug Hrvačke Premier lige između HK Zagreb i HK Sesvetski kraljevec. U odličnoj organizaciji i sastavu mlade ekipe koja je lijepo predstavila klub sa prikazanim borbama izgubili smo rezultatom 3:7 od bolje momčadi. Čestitke svima!!

Početak Premier lige Seniori!

Obavijest svim članovima, roditeljima,prijateljima hrvanja!!! Dođite i podržite naše mlade tigrove u Nedjelju 08.03. u 16:00 sati ŠSD Peščenica na I krugu Premier lige. https://www.youtube.com/watch?v=Z5SV1MJpQdw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3XwGRus97zY2viFTp1hwX983W7Cf7nhQYGydTcmO9L5ATnPD50WVMckYM

KRISTIJAN BOŠNJAK SENIORSKI PRVAK ZAGREBA!!!

Danas se u ŠSD Peščenica održalo Prvenstvo Zagrebačke Županije za uzrast kadeta i seniora. Na natjecanju je nastupilo 85 natjecatelja od čega je naš klub predstavljalo 5 natjecatelja. (Robert Bosnjak, Kristian Lukač, Kristijan Bošnjak, Josip Hader, Dominik Rusan). Kadeti: 55kg Robert Bosnjak 2 mjesto 71kg Dominik Rusan 5 mjesto Seniori: 72kg Kristijan Bošnjak 1 mjesto 72kg Josip Hader 2 mjesto 87kg Kristian Lukač 4 mjesto Čestitamo!

Juniori Zagreba ekipno III na PH!!!

Danas 1.2. u ŠSD Peščenica održano je prvenstvo Hrvatske za uzrast juniora. Naš klub nastupio je sa pet natjecatelja i osvojio 4 srebrne medalje i 1 brončanu medalju. Ekipno smo zauzeli 3 mjesto! 55kg Robert Bosnjak 2 mjesto 67kg Josip Hader 3 mjesto 72kg Kristijan Bošnjak 2 mjesto 82kg Mirza Hedžić 2 mjesto 97kg Andrija Đurđević 2 mjesto Čestitamo svima na srčanim borbama i osvojenim rezultatima! Ostaje mali žal što Kristian Lukač nije mogao nastupiti zbog bolesti i uveličao ove rezultate osvajanjem jednog odličja. Nema predaha,sljedeći tjedan nastupamo na Prv.Zagreba za uzrast kadeta i seniora.

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI