• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Tri medalje na PH za uzrast starijih dječaka!

Danas u dvorani Peščenica održano je Prvenstvo Hrvatske za uzrast starijih dječaka. Na ovome natjecanju nastupilo je 107 natjecatelja iz 23 kluba koji nam dolaze iz cijele Hrvatske. Naš klub nastupio je sa sedam natjecatelja i osvojio1 srebrnu i 2 brončane medalje. Mihael Lukač osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 52kg. Antonio Lukač brončanu medalju u kategoriji do 48kg i Dario Krkač brončanu medalju u kategoriji do 75kg. Čestitamo svima na nastupu a posebno osvajačima medalja!

MARIN ZOVKO SA 5 POBJEDA DO ZLATNOG ODLIČJA!

Danas je u Sesvetskom Kraljevcu održan međunarodni turnir na kojemu je nastupilo 170 natjecatelja iz 9 država. Za naš klub nastupilo je 10 natjecatelja, od kojih je 4 došlo do postolja. Čestitamo svima na dobrim borbama i ostvarenim rezultatima! Medalje su osvojili: Luka Radoš 2 mjesto Vito Ivanović 3 mjesto Jan Bajrić 3 mjesto Marin Zovko 1 mjesto

TRENERSKA ČETVORKA IZ HK "ZAGREB" NIŽE ODLIČNE REZULTATE U SVIM UZRASTIMA!!!

U subotu 09.03.2019. godine održano je prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije za mlađe i starije dječake grčko-rimskim načinom hrvanja. Nastupilo je ukupno 168 dječaka iz 15 klubova, a HK "Zagreb" bio je u samom vrhu po broju natjecatelja, sa njih čak 24! Ekipno smo zauzeli odlično 2.mjesto, a najuspješniji pojedinci bili su: 1.mjesta: Jan Bajrić, Marin Zovko i Mihael Lukač 2.mjesta: Sandro Mihalić, Robert Mikulan i Teo Dizdar 3.mjesta: Libertto Bajrić, Dario Krkač, Bruno Bolić, Noah Duka, Marko Miketek, Gabriel Horvat i Ivan Hader Osim medaljaša, sjajnim i borbeni nastupima, Zagrebaše su još predstavljali i: Dominik Rusan, Josip Koren, Sven Basara, Robert Smiljanić, Arlent Samahodaj, David Stričak, Sven Kremenović, Krešimir Kukić, Maksim Dill, Ivan Mandurić i Nikola Nikšić. Čestitke svima još jednom!!

11 medalja na Zlatnom pijetlu!

Nastupili smo na međunarodnom turniru Zlatni pijetao u Koprivnici. Naši natjecatelji zauzeli su 5. mjesto u ukupnom poretku. Treneri su vrlo zadovoljni prikazanim hrvanjem i zalaganjem naših sportaša. Čestitamo našim medaljašima a ostalima želimo više sreće na nekom od nadolazećih natjecanja. Osvajači medalja : Luka Radoš 1.mj. Mia Kovač 1.mj. Mihael Lukač 1.mj. Sandro Mihalić 2.mj. Jan Bajrić 2.mj. Antonio Lukač 3.mj. Dario Krkač 3.mj. Bruno Bolić 3.mj. David Kalauz 3.mj. Siniša Benković 3.mj. Marin Zovko 3.mj. A nastupili su još: Viktor Ostermann Noah Duka Teo Dizdar Ivan Mandurić Josip Kalauz Ivan Hader Josip Koren

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI