• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Kadeti ekipni prvaci Hrvatske!!!

Mladi tigrovi ponovno jako uspješni na današnjem održanom prvenstvu Hrvatske za uzrast kadeta. Hrvački klub Zagreb nastupio je sa 9 natjecatelja i osvojio ekipno prvo mjesto sa osvojenih 27.5 bodova, dok je drugo mjesto pripalo hrvačima iz Sesveta sa 24.5 bodova.

Stariji dječaci pokazali kvalitetu i hrvanje!!!

Stariji dječaci ekipno II na PH!!!
Danas 18.03.u školskoj dvorani Brezovica održano je PH za starije dječake. U odličnoj atmosferi na natjecanju je nastupilo 142 natjecatelja iz 24 klubova iz Hrvatske. Naš klub nastupio je sa 10 natjecatelja od kojih su 4 osvojila medalje.

Andrija Đurđević brončani!

Dana 04.03.2017.godine u Sesvetskom Kraljevcu održano je prvenstvo Hrvatske za uzrast juniora grčko-rimskim načinom. Naš klub nastupio je sa tri natjecatelja (Tomi Štavlić, Josip Vodopija i Andrija Đurđević). Andrija je u kategoriji do 96kg osvojio brončano odličje dok su Štavlić i Vodopija ostali bez plasmana. Čestitke svima na odličnim borbama i polučenom rezultatu!

Dječaci odlični u Koprivnici!

Dana 4.3.2017.godine održano je 14. otvoreno prvenstvo grada Koprivnice "Zlatni pijetao". Nastupilo je ukupno 315 natjecatelja iz 6 zemalja, točnije iz 27 različitih klubova. HK "Zagreb" predstavljalo je 17 natjecatelja u uzrastima početnika, mlađih i starijih dječaka, a ekipno smo zauzeli fantastično 3. mjesto!!!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI