• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Mlade nade odlično otvorili sezonu!

Prošloga vikenda naš klub nastupio je na međunarodnom turniru u Havlickov Brod (Češka Republika). Nakon odrađenog natjecanja došli su i rezultati gdje je naš klub u ekipnom poretku osvojio visoko četvrto mjesto! Rezultati po kategorijama: 41kg Robert Bošnjak 1 mjesto 44kg Antonio Lukač 2 mjesto 48kg Mihael Lukač 2 jesto 48kg Marin Zovko 5 mjesto 65kg Kristijan Bošnjak 2 mjesto 80kg Nermin Berberović 2 mjesto 85kg Marko Miketek 3 mjesto Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima!

Kristian Lukač 10 u Svijetu!

Nakon održanog SP-a za uzrast kadeta u Zagrebu, možemo biti ponosni na naš klub i mladog hrvača koji u budućnosti puno obećaje.

Zagrebaši odlični u Puli!

Dana 2.6.2018. Hrvački klub Zagreb nastupio je na međunarodnom turniru Arena cup u Puli.
Postigli smo sljedeće rezultate :
1. mjesto :

Mia Kovač
Robert Bošnjak
Josip Hader
Kristian Bošnjak

2. mjesto :

Nermin Berberović

5. mjesto Mirza Hedžić
Čestitamo svima na odličnim borbama !

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI