• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Zagrebašima 6 medalja na PH za početnike!

Dana 12.11.2016. godine u Ludbregu je održano prvenstvo Hrvatske za mlađe i starije dječake početnike. Nastupilo je ukupno 218 mladih hrvača iz 19 hrvatskih hrvačkih klubova. HK Zagreb predstavljalo je 14 natjecatelja u sva tri uzrasta (mlađih početnika, starijih početnika, te onih najmlađih u uzrastu od 7-8 godina). Osvojili smo ukupno 6 odličja, od kojih 1 srebrno i 5 brončanih:

Naši predstavnici odlični u Slovačkoj!!

Šamorin, gradić 20-ak kilometara od Bratislave, ugostio je 121 hrvača iz ukupno 13 klubova. Nastupili su predstavnici Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske, dok je naš klub predstavljalo ukupno 7 natjecatelja u uzrastima početnika, mlađih dječaka, starijih dječaka i kadeta.

Osvojena četiri boda u prvoj hrvatskoj hrvačkoj ligi!

Dana 15.10. u organizaciji HK Istarski Borac održan je prvi krug hrvačke 1.lige. Naš klub uspješno je odradio susrete i pobijedio dva susreta od tri.
U prvom susretu savladali smo hrvače iz Poreča rezultatom 6:2.

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI