• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Osvojena četiri boda u prvoj hrvatskoj hrvačkoj ligi!

Dana 15.10. u organizaciji HK Istarski Borac održan je prvi krug hrvačke 1.lige. Naš klub uspješno je odradio susrete i pobijedio dva susreta od tri.
U prvom susretu savladali smo hrvače iz Poreča rezultatom 6:2.

Robert Bošnjak i Filip Nejašmić brončani!

Dana 9.10.2016. godine održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake slobodnim načinom. ŠŠD Pešćenica ugostila je ukupno 130 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a HK Zagreb predstavljalo je 8 natjecatelja, od kojih su se posebno istaknuli Robert Bošnjak i Filip Nejašmić osvojivši brončana odličja!! Čestitke svim dječacima na odličnim i hrabrim borbama u veoma jakoj konkurenciji, te im želimo još više uspjeha u nadolazećoj sezoni!!

Dva zlatna i jedan srebrni na PH!

Dana 24.09. održano je prvenstvo Hrvatske za uzrast dječaka i juniora slobodnim načinom hrvanja. Eugen Purgarić osvojio je zlatnu medalju u uzrastu juniora dok je Josip Hader osvojio zlatnu medalju u uzrastu starijih dječaka, te Nermin Berberovic srebrnu medalju. Čestitamo osvajačima medalja i želimo im još puno ovakvih uspjeha!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI