• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Kristijan Bošnjak na igrama mladih!!!

Naš član kluba Kristijan Bošnjak danas je otputovao na igre mladih koje se održavaju u Baku-u (AZE). Podsjetimo da je Kiki prije mjesec dana nastupio na EP-u gdje je zauzeo 12 mjesto. Nakon igara mladih još ga očekuje SP za uzrast kadeta GR načinom. Reprezentacije vode treneri Goran Plavec i Senad Mujagić. Želimo svima puno uspjeha i dobrih borbi!!

Mladi tigrovi odlični u Slovačkoj!

Naši tigrovi nastupili su ovaj vikend na turniru u Dunajskoj Sredi (Slovačka) skupa sa još 224 hrvača iz drugih zemalja i ostvarili izvrsne rezultate. U uzrastu seniora Kristian Lukač 3 mjesto U uzrastu starijih dječaka Antonio Lukač 3 mjesto U uzrastu kadeta Robert Bošnjak 2 mjesto U uzrastu mlađih dječaka Marin Zovko 2 mjesto Nažalost Josip Vukelić, Teo Dizdar i Sandro Mihalić nisu uspjeli doći do medalja, ali isto tako se nisu predali nego ostavili srce na strunjači. Bravo svima!!!

Arena Open, Zagreb ekipno II !!!

Danas se u Puli održao Međunarodni turnir “Arena Open”. Na natjecanju je nastupilo 33 kluba iz 8 država sa 303 natjecatelja.

ZAGREBAŠI 3. EKIPNO NA MEĐUNARODNOM TURNIRU "HERKUL OPEN"!!!

Dana 25.5. 2019. HK "Zagreb" nastupio je na jakom međunarodnom turniru "Herkul open" u Podsusedu, u SD Sutinska vrela. Na turniru je nastupilo 353 natjecatelja iz 44 kluba te 8 različitih zemalja u uzrastima mlađih i starijih dječaka i djevojčica te kadeta i kadetkinja. Naš klub predstavljalo je 26 natjecatelja, pri čemu posebno treba istaknuti 3 Zagrebašice koje su nastupile pod reprezentativnom zastavom, na što smo posebno ponosni. To su: Mia Kovač, Ajla Kadriji i Petra Horvat. Svi zajedno postigli su izniman uspjeh i osvojivši 16 medalja doveli klub do 3. mjesta ekipno, odmah iza ženske hrvačke reprezentacije Hrvatske i mađarskoga kluba! Uspjehu reprezentacije, naravno, pridonijele su i naše 3 tigrice. Zlatne medalje osvojili su: Mia Kovač, Ajla Kadriji, Jan Bajrić, Mihael Lukač i Marin Zovko. Srebrni su bili: Luka Radoš, Dinko Utrobičić, Tara Miklečić, Antonio Lukač, Petra Horvat, te Dario Krkač koji je sa strunjače ispraćen aplauzom cijele dvorane zbog hrabrosti koju je pokazao prilikom teške ozljede koju je pretrpio! Brončani odličjem okitili su se: Viktor Ostermann, Vito Ivanović, Sven Basara, Robert Bošnjak i Nino Tomić. Uz njih su još nastupili: David Stričak, Arlent Samahodaj, Robert Smiljanić, Noah Duka, Sandro Mihalić, Libertto Bajrić, Siniša Benković, Dominik Rusan i Marko Miketek. Rezultati ovog turnira još su jednom pokazali da HK "Zagreb" ne treba brinuti za budućnost. Čestitke svim osvajačima medalja, a mi jedva čekamo nova natjecanja i uspjehe!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI