• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Klupsko otvoreno prvenstvo za uzrast početnika!

Dana 24.04.2016.g. održano je 4. otvoreno klupsko natjecanje HK "Zagreb" za uzrast dječaka i djevojčica početnika. Ukupno je nastupilo 35 natjecatelja, od čega 24 člana HK Zagreb, te 11 članova novopečenog kluba HK Sveta nedelja, kojima smo na ovaj način poželjeli dobrodošlicu u svijet hrvanja.

3 odličja u Hodoninu (Češka)

Jučer je Hrvački Klub Zagreb nastupio sa mlađim dječacima na međunarodnom turniru u Hodoninu (Češka). Na turniru je nastupilo 319 natjecatelja iz 10 nacija na samome turniru. Sama brojka govori sama za sebe o jačini ovoga natjecanja. Naš klub osvojio je 3 odličja i zadovoljni smo osvojenim rezultatima.

Josip Hader prvak Hrvatske!

Dana 02.04.održano je prvenstvo Hrvatske za uzrast starijih dječaka. Hrvački Klub Zagreb nastupio je sa šest natjecatelja od čega su četiri osvojila odličja i u ekipnom poretku zauzeli visoko II mjesto.

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI