• 01221
  • 01222
  • 01223
  • 01234

Dva odličja u Slovačkoj!

Iako je ljeto započelo i većina odmara ekspedicija HK Zagreb u petak 1.7. otputovala je na međunarodni turnir u Dunavska Sreda-Gabcikovo.

Zagrebu III medalje na PH za seniore GR načinom!

U subotu 21.05. u Petrinji je održano XXV pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju GR načinom za seniore. Najbolji hrvatski hrvači iz hrvatskih klubova, ukupno njih 84 borili su se za naslove seniorskih prvaka Hrvatske u svojim težinskim kategorijama.
Naš klub nastupio je sa tri mlada juniora i jednim mlađim seniorom na turniru i postigao zavidne rezultate osvojivši tri medalje na ovome natjecanju.

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

    

LINKOVI