• Zg01
  • Zg02
  • 01221
  • 01222

Mirza Hedžić V na PH u uzrastu seniora!

Jučer 16.02. u ŠSD Peščenica održano je prvenstvo Hrvatske za uzrast seniora. Naš klub imao je jednog predstavnika u 72kg (Mirza Hedžić). Naš Mirza Hedžić prvi puta imao je pravo nastupiti u najstarijem uzrastu i ostavio odličan dojam osvojivši 5 mjesto sa 1 pobjedom i 2 poraza. Veliki je ovo rezultat za ovog mladog hrvača, te mu želimo još veći napredak i osvajanje medalje u nadolazećim godinama. Bravo!

Pet medalja na Prv.Zagrebačke županije!

Danas je u ŠSD Peščenica održano prvenstvo Zagrebačke županije za uzrast seniora i kadeta. Naši dečki osvojili su pet odličja i time najavili odličan početak sezone. Kadeti: Josip Hader 3 mjesto Kristijan Bošnjak 2 mjesto Nermin Berberovic 2 mjesto Seniori: Mirza Hedžić 2 mjesto Andrija Đurđević 2 mjesto Čestitamo svima!

Dvije bronce na Božićom turniru!!

U Zagrebu u ŠSD Pešćenica danas je održan tradicionalni međunarodni Božićni turnir. Na turniru je nastupilo 240 natjecatelja iz 13 država ( BiH, Češka,Grčka,Mađarska, Makedonija, Moldavia, Crna Gora,Italija, Rumunjska, Srbija, Švedska, Ukraina, i Hrvatska). Naš klub predstavljalo je osam natjecatelja od čega su tri dobila poziv nastupa za reprezentaciju Hrvatske (Josip Hader,Kristijan Bošnjak,Nermin Berberovic). Nakon cijelo dnevnog natjecanja postigli smo slijedeće rezultate: Kadeti: 60kg Josip Hader 5 mjesto (2 pobjede i 2 poraza) 65kg Kristijan Bošnjak 3 mjesto (2 pobjede i 1 poraz) 80kg Nermin Berberovic 5 mjesto (2 pobjede i 2 poraza) Dječaci: 53kg Mihael Lukač 3 mjesto (3 pobjede i 1 poraz) Čestitamo svima na osvojenim rezultatima i onima koji su bili tako blizu. Bravo tigrovi!

O nama

Hrvački klub "Zagreb" osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj dne 18.07.1983. godine u prostorijama SFK-e Zagreb, Boškovićeva 4. Klub je osnovan kao simbol zajedništva, prijateljstva i jedinstva svih zagrebačkih hrvačkih klubova, koji su u njega unijeli i dali ono najbolje i najkvalitetnije što je pojedini klub imao: hrvače, stručni kadar i najvrednije hrvačke radnike. Potreba osnivanja jednog kvalitetnog kluba ukazivala se već dugo, kako bi se na dostojan način mogli suprostaviti najjačim klubovima u bivšoj državi.

Više

 

Postani dio tima!

SPONZORI

   

LINKOVI